

Annual Conference Agenda

"The Spirit of 76"

FRIDAY MAY 19 - SUNDAY MAY 21, 2023

	FRIDAY – MAY 19	
8:00 AM – 2:00 PM	Board of Director's Meeting Working Breakfast 8:00 AM to 9:00 AM Working Lunch 12:00 PM to 1:00 PM	
1:00 PM – 4:30 PM	Conference Registration	
1:00 PM – 5:00 PM	Sponsor Exhibits	
2:30 PM – 5:00 PM	Specialist Meeting: MANAGEMENT "To be good, and to do good, is all we have to do" "Be in the room where it happens!" Alison Gibbs, Ferruzzo & Ferruzzo Blaine Searle, Ferruzzo & Ferruzzo HREmployment Law Topics Changes in your Business	2.5 hours
5:30 PM –	President's Welcome Reception "Get your 70's Groove on – Boogie Fever" Come mingle with your fellow escrow peers, relax, and let your hair down with our very own DJ extraordinaire and Disco Queen Tracy White Sponsored by Axos Bank	

	SATURDAY – MAY 20	
7:30 AM – 5:00 PM	Sponsor Exhibits	
8:00 AM – 12:00 PM	Conference Registration	
8:00 AM - 9:00 AM	Breakfast Buffet	
	General Session	
9:00 AM – 9:30 AM	 Welcome – The Spirit of Liberty P.J. Garcia, President Escrow Institute of California Bob Fox – Master of Ceremonies Pledge - Rebecca Proctor – East West Bank Invocation - Eric Spitz – My NHD Sponsor Spotlight DFPI Introduction & Welcome 	30 minutes
9:30 AM – 10:30 AM	Regulator DFPI Greg Young and Sheila Oliver	1 hour
10:30 AM – 11:00 AM	Networking Break – visit our sponsors Sponsor Spotlight	30 minutes
11:00 AM – 12:30 PM	Economic Forecast Free Enterprise "We will not go quietly into the night!" Jordan Levine, C.A.R. Chief Economist	1.5 hours
12:30 PM – 1:30 PM	Membership Luncheon	
1:30 PM – 3:30 PM	Cyber Security – "A Changing World" City National Bank - Briane Grey Federal Bureau of Investigations "FBI" – Michael Sohn Sponsored by City National Bank	2 Hours
3:30 PM – 4:00 PM	Sponsor Spotlights Networking Break – visit our sponsors	30 minutes
4:00 PM – 5:30 PM	Attorney Panel "I was born for the storm, a calm does not suit me" Ben Griffin, criminal process and privacy protection in escrow Jennifer Felten, C.A.R. contracts/commissions and Remote Work Vasko Mitzev, Litigation Trends in Real Estate and Escrow	1.5 hours
5:30 PM 5:45 PM	Raffles & Wrap Up	

	SUNDAY – MAY 21	
7:00 AM – 12:00 PM	Sponsor Exhibits	
8:00 AM – 9:00 AM	Breakfast Buffet	
	General Session	
	Welcome / Opening Remarks PJ Garcia, President Escrow Institute of California Pledge - Mary Hernandez – Citizens Business Bank Invocation - Brandon Savransky – First American NHD Sponsor Spotlight	30 minutes
9:30 AM – 11:30 AM	Barb Betts – Social Media Marketing - Making History "Look ahead, or you'll find yourself behind" Sponsored by Escrow Leaders Witness producing our live action sample video	2 hours
11:30 AM - 12:00 PM	Last Networking Break – visit our sponsors Then Exhibits close/breakdown	30 minutes
12:00 PM – 1:00 PM	DFPI - Ask your Regulator "Be a leader and fight for Independence" Greg Young and Sheila Oliver	1 hour
1:00 PM – 1:30 PM	State of the Union – Updates from the front line "The secret of change is to focus all of your energy, not on fighting the old, but on building the new " Ron Kingston and PJ Garcia	30 minutes
1:30 PM - 2:00 PM	Raffles & Wrap Up	